FEI BV

Het Fiscaal Economisch Instituut (FEI) is een toonaangevend centrum van onderzoek en onderwijs. FEI beschikt over de kennis van veel experts in alle gebieden van de economische wetenschap. Het instituut bestaat uit economen en fiscalisten die opereren op het raakvlak van de economische wetenschap, fiscaal recht en de beleidspraktijk. Onderzoek van FEI is terug te vinden in internationale toppublicaties, tijdschriften, proefschriften en beleidsanalyses voor overheidsorganisaties.

Mastercourses en onderzoek
Het Fiscaal Economisch Instituut organiseert diverse MasterCourses op academisch niveau. De MasterCourses worden verzorgd op het terrein van de Financiële Planning, Vastgoed Fiscaal en Human Resources and International Mobility.

FEI doet onderzoek in opdracht van diverse partijen. Ze brengt ook ieder jaar een onderzoeksjaarverslag  uit waarin de wetenschappelijke prestaties van de medewerkers worden beschreven.

Regulier universitair onderwijs
Naast de post-academische MasterCourses, verzorgt FEI ook de fiscaal economische afstudeerrichting aan de Erasmus Universiteit. De bachelor Fiscale Economie en de gelijknamige master worden door FEI vormgegeven.

FEI BV verzorgt ook fiscale scholing voor bedrijfseconomen (fiscaal ondernemerschap en fiscaal concernrecht), een minor die bestaat uit de genoemde vakken aangevuld met privaatrecht, een inleidend vak belastingrecht voor bedrijfseconomen en fiscale vakken voor controllers.

Afbeeldingsresultaat voor fei bv